Friesland

Trouwlocatie Friesland

Schitterende trouwlocatie in Friesland. Ach, Fryslân. Een provincie van prachtige natuur en bijzondere mensen. Trouwlocaties in Friesland zijn ook heel bijzonder. Er zijn er niet alleen veel, maar er zijn ook veel verschillende soorten. Je kunt trouwen in het bruisende centrum van een grote stad met veel toffe retro elementen, maar ook in alle rust midden in de natuur trouwen. Je kunt er natuurlijk ook tussen kiezen.

Wanneer beginnen met trouwlocatie zoeken

De meeste koppels beginnen ongeveer 12 maanden van te voren. Meestal duurt de zoektocht 2 maanden en daarna wordt de datum vastgelegd.  Tijdens de zomer zijn trouwlocaties een stuk drukker vergeleken met andere maanden. Verder gaat de voorkeur naar de weekenden.

Catshuisleeuwarden.nl

Zoekt u een trouwlocatie in Leeuwarden? Boutique Hotel Catshuis

Als u op zoek bent naar een mooie trouwlocatie in Leeuwarden?! Kom vrijblijvend kennismaken en word verliefd op onze mooie trouwlocatie!

Lees verder »
Dedriepilaren.com

Feestlocatie | De Drie Pilaren | Friesland | Heerenveen

Feestje vieren. Zaalverhuur, alleen de zaal huren kan. En betaalbaar. Als je het niet in huis wil houden, dan kan het in De Drie Pilaren. Kom maar eens langs om te kijken. Een prachtig historis

Lees verder »
Dekoperentuin.nl
Hotelheidehof.nl
Lokaalophatsum.nl
Museumsloten.nl
Omarsmids.nl
Oranjestein.com

Landgoed Oranjestein | Verhuur | Oranjerie en tuin

De oranjerie en de tuin van Oranjestein zijn beschikbaar voor verhuur. Hier kunnen o.a. feesten, huwelijken, lezingen en concerten plaatsvinden.

Lees verder »
Pollepleats.nl

Trouwen op de mooiste trouwlocatie van Friesland

De Pollepleats is een fantastische trouwlocatie voor bruiloften in Zuidwest Friesland.

Lees verder »
Restaurant7wouden.nl

In ons restaurant, gevestigd in Sloten vindt u de zeven wouden

In ons restaurant, gevestigd in Sloten, staat het gastvrije team van De Zeven Wouden voor u klaar. Met geselecteerde wijnen en speciaal bier

Lees verder »
Staniastate.nl

Trouwen - Landgoed Stania State

Lees verder »
Tsjerke.nl

Tsjerke - Alles inclusief trouwen

Lees verder »

Trouwlocatie provincie Friesland

Friesland is een prachtige provincie met gevarieerd aanbod aan trouwlocaties. Of je nu op zoek bent naar een romantische plek aan water, een historische locatie of een beeldig landgoed, in Friesland vind je alles wat je hart begeert.

Zo kun je bijvoorbeeld touwen in het prachtige stadje Sloten, waar het historische stadhuis uit de 18e eeuw een schitterende achtergrond vormt voor de trouwfoto’s. Of kies voor een intieme sfeer van een oude kerk, zoals de Martinikerk in Franeker. Ook zijn er vele locaties aan het water te vinden, zoals de Stania State in Oentsjerk, waar je in de tuin uitkijkt over het Friese landschap. Of wat dacht je van het sfeervolle Paviljoen De Leyen in Rottevalle, waar je met je voeten in het zand kunt trouwen aan het water.