Groningen

Trouwlocatie Groningen

Een plek om te trouwen is een van de belangrijkste dingen om te regelen. Probeer het je voor te stellen. Je kunt het beste, het duurste of het mooiste krijgen, maar als je met je gasten in een modderig weiland moet staan ​​als het regent, is de rest van de pracht natuurlijk een prachtig ingerichte trouwlocatie veel beter. Nog beter is het als deze plek de perfecte kenmerken heeft voor het bruidspaar en je als gast direct kunt zien wie hier gaat trouwen.

Hoe kies je een trouwlocatie?

Om te beginnen is het belangrijk om een gastenlijst te maken om te weten hoeveel de capaciteit van de trouwlocatie moet zijn. Verder moet je denken aan in welke regio de trouwlocatie in moet bevinden. Ook is het belangrijk om te kijken daar de budget, datum en de sfeer. Als je samen met je partner alles op een rijtje hebt, dan kan je de meeste trouwlocaties wegstrepen. Zo houd je een kleine selectie over en kan je door bijvoorbeeld reviews te lezen een keuze maken.

 

Allersmaborg.nl

Trouwlocatie Groningen - Allersmaborg Ezinge

De trouwlocatie van Groningen! Trouwen in de Allersmaborg is als een sprookje die uitkomt. ✓ Unieke locatie bruiloft ✓ Rust en ruimte

Lees verder »
De-amshoff.nl

Al jaren Trouwlocatie van het jaar (Midden) Groningen

Dé nummer 1 trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft in de provincie Groningen (Kiel-Windeweer in Midden-Groningen)

Lees verder »
Depuddingfabriek.nl

Home - de Puddingfabriek

Jouw evenementenlocatie in hartje Stad. Een karakteristiek industrieel pand, uitgerust met alle moderne techniek, op een centrale locatie in Groningen. De Puddingfabriek is de ideale plek voor al uw feestelijke en zakelijke

Lees verder »
Deschaapsberg.nl

Trouwfeest locatie in Groningen & Drenthe | De Schaapsberg

Op zoek naar Trouwfeest Locatie in Groningen of Drenthe? Bij De Schaapsberg stel je het Arrangement samen dat past bij Jouw Wensen. Bekijk nu de mogelijkheden.

Lees verder »
Ekenstein.com
Garnwerdaanzee.nl
Hetstrandhuismeerstad.nl
Martinikerk.nl

Verhuur - Martinikerk Groningen

Martinikerk Groningen, een bijzondere locatie in hartje stad

Lees verder »
Mausel.nl
Postwagen.nl

Vier uw bruiloft bij De Postwagen in het Groningse Tolbert

Natuurlijk moet alles perfect zijn bij jullie bruiloft. Bekijk snel onze trouwfeest arrangementen. Keuze uit 4 sfeervolle trouwzalen met een ieder een eigen warme sfeer

Lees verder »
Prinsenhof.nl
Stadslabgroningen.nl

Iets te vieren - Stadslab

Voor ieder event bieden we een passend concept. Onze concepten zijn los of in combinatie te boeken en bestaan uit origineel meubilair en smaakvolle catering.

Lees verder »

Trouwlocatie provincie Groningen

Als je op zoek bent naar een bijzondere trouwlocatie in Groningen, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Deze provincie heeft veel historische gebouwen en mooie landschappen, waardoor er voor elke smaak en stijl wel iets te vinden is.

Een populaire trouwlocatie in Groningen is De Postwagen in Tolbert. Dit is een voormalige herberg uit de 18e eeuw, waarin je kunt trouwen in een sfeervolle ambiance. De postwagen heeft verschillende zalen die beschikbaar zijn voor grote en kleine gezelschappen. Een andere prachtige trouwlocatie in Groningen is Landgoed Ekenstein in Appingedam. Dit landgoed ligt in een mooie parkachtige omgeving en heeft verschillende zalen waarin je kunt trouwen. Ook kun je buiten trouwen onder een romantisch prieel. Tot slot is de Martinikerk in Groningen een bijzondere en unieke trouwlocatie. Deze kerk heeft een rijke geschiedenis en biedt een indrukwekkende setting voor de huwelijksceremonie. Je kunt ervoor kiezen om de kerk in zijn geheel af te huren of alleen een deel ervan.